AIRSOFT

Airsoft

PříjemFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

CZ 75 first model (TM)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
AutorZpráva
Mikykiller
Profi

Poeet p?íspivku: 41
Registration date: 07. 01. 07

PříspěvekPředmět: CZ 75 first model (TM)   Sun Jan 07, 2007 6:17 pm

Technické údaje:
Takže tato nádhera má délku 206mm. Délka hlavně je 105mm. Hmotnost je kolem 0,40KG ovšem skoro polovinu této váhy váží zásobník. Do zásobníku se vejde 25 kuliček.

Teorie:
Celá zbraň je z umělé hmoty kromě hlavně a pár kovových výplní. Rozborka této zbraně je prý složitá , ještě sem nerozdělával Smile .

Praxe:
Zprvu jde Cezeta natahovad poněkud ztuha , ale počase už není odpor takový a mužete natahovat zlehka Wink . Nejlíp se zbraň natahuje zepředu. Zepředu je odnímatelna část hlavně. Bohužel může se stát že v zápalu hry o tuto část zavádíte a ona vypadne. Naštěstí v balení je náhradní která, skoro vůbec nedrží ,ale to je spiš doplňek, na střelbu to nemá vliv. Kohoutek vypadá poněkud křechce ale zatím se mi jej ještě nepodařilo zlomit Smile.
Dosřel je kolem 40m. Má o něco menší usťovou rychlost jak ostatní krátké manuály od TM. Mířidla jak jinak tmavá. Nevýhodou je akorát zásobník,jelikož nevidíte kolik v něm mate kuliček.

Závěr:
Cztu bych ohodnotil jako průměrnou zbraň. Dobře padne do ruky. Dobře vyvážená. Mířidla se mi táke hodně zalíbila. Nevýhodou je část hlavně, která není na pevno přidělána a zásobník v kterém nevidíte kolik je v něm kuliček. I přesto bych svou CZtu za žádný jiný krátký manuál nevyměnil Smile.
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi
xseja
Admin
Admin

Poeet p?íspivku: 155

PříspěvekPředmět: Re: CZ 75 first model (TM)   Tue Jan 09, 2007 11:35 am

Tato recenze se mi velice líbila a proto ji možno zveřejnit na www.airsoftn.wbs.cz pokud souhlasí autor affraid tongue
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://airsoftn.frbb.net
Mikykiller
Profi

PříspěvekPředmět: Re: CZ 75 first model (TM)   Tue Jan 09, 2007 5:56 pm

jo klidně Smile
Návrat nahoru Goto down
xseja
Admin
Admin

Poeet p?íspivku: 155

PříspěvekPředmět: VIP   Thu Jan 11, 2007 8:41 am

takže bude umístěna ve VIP recenzích Very Happy Very Happy Very Happy Smile Laughing Cool
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://airsoftn.frbb.net
Mikykiller
Profi

PříspěvekPředmět: Re: CZ 75 first model (TM)   Sat Jan 27, 2007 6:16 pm

Moje video recenze CZ 75 Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=lYnonjNg4bI
Návrat nahoru Goto down
Shade
Lama
Lama

Poeet p?íspivku: 9
Registration date: 09. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: CZ 75 first model (TM)   Fri May 11, 2007 6:14 pm

jen bych chtel k cezete dodat ze sem se dostal ke dvou kouskum a u kazdeho jsem narazil na stejny problem( prervalo se mi bud jedno nebo obe ty tahylka od spouste k mechanismu) tenhle problem je celkem neprijemnej jelikoz se spatne spravuje, docela dlouho mi trvalo nez sem tam napasoval mnou vyrobeny z plechu, to je asi tak jedinej problem, jinak perfektni kver
Návrat nahoru Goto down

CZ 75 first model (TM)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
AIRSOFT :: Vaše Recenze :: Recenze - Man.-