AIRSOFT

Airsoft

PříjemFAQHledatRegistraceSeznam uživatelůUživatelské skupinyPřihlášení

Share | 

Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

Poeet p?íspivku: 51
Registration date: 30. 03. 07

PříspěvekPředmět: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Wed Apr 11, 2007 4:18 pm

Takze jsem se rozhodl pro koupi AEG. Nekdo si rika ze to neni zadna slava ale verte tomu ze za ty penize je.

Zbran me stala nova 2,85k samozrejme po dekoracni sleve 25% coz je naprosta bomba. Za tyto penize dostanete ne moc zazracne AEG s sirokou moznosti upgradu coz je myslim si hlavni smysl lacinych AEG.

Zbran vypada naprosto uzasne. po vybaleni z krabice jsem nestacil zirat.. plastove telo vypada jako zelezo a vse ostatni krome imitace dreva (velmi zdarile) je na zbrani zelezne (miridla, hlaven, vyterak hlavne, kryt vyhazovazi komory (kde je umisten hop), paka prepinace rezimu strelby)
.... Zbran ma celkem prijemne realnou hmotnost.. (neco kolem 2,6kg nevim jestli i s baterii) a dalsi zateze nejsou treba, uz jen kvuli pohodli... nic v ni nevrze a pusobi celkove velmi pevnym dojmem

Po vybaleni jsem se rozhodl ze teda zkusim jestli vubec za ty penize strili.. zapojil jsem baterku a zkusil par naprazdno... heureka.. tak zda se ze to neni zmetek :-)... zasobnik je tocak na 250 kuli a je zelezny coz je parada.. po jeho natoceni a vrazeni do komory se absolutne nehybe (narozdil od M4 za 10k o GaP kde se zasobak vikle jak zkazeny zub)...

Prvni vystrel na semi a vysel.. par dalsich a ok... po prepnuti na full ale kadence stala dost za hovno a kazda 10 kule vynechala (coz je asi smejdskym zasobnikem)... usoudil jsem ze baterka je vybita a tak ji hodil na nabijecku.. po polovicnim nabiti uz kadence byla ok ale to vynechavni kuli se delo furt.. takze Tokyo Marui zasobnik prikoupit asi bude nutnost...

ale vzhledem k cene zbrane jsem se rozhodl ze upgrade bude vynikajici volba.. ziskam spolehlive AEG nadstandard za cenu 5,5k coz je super...

za par dni vymenim loziska, hlavu pistu, hlavu valce, ozubeny kola atd.. a pak ji prozenu poradnou akci takze tohle byly zatim moje prvni dojmy

dostrel budu zkouset az s full charge baterii..

.... to be continued ....
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi
xseja
Admin
Admin

Poeet p?íspivku: 155
Registration date: 07. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Wed Apr 11, 2007 7:55 pm

maš nejake foto??? sunny sunny
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://airsoftn.frbb.net
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Fri Apr 13, 2007 2:55 pm

prave dnes jsem ji poslal do servisu na kompletni upgrade vnitrku.. fota udelam az ji dostanu zpet...a napisu dalsi dojmy..

jen update: strilel jsem dnes na 7 metru a omylem trefil porcelanovej hrnek a k mymu uzasu do nej kulicka vykousla peknou diru... takze vykonove je to urcite srovnatelne s znackovyma AEGa to je tam jen 90 brko
Návrat nahoru Goto down
xseja
Admin
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Sat Apr 14, 2007 12:10 pm

Tak to je mazec Basketball
Návrat nahoru Goto down
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Sat Apr 14, 2007 6:50 pm

Update, my AEG story :

Takze jsem si ji dnes vyzvedl... nyni v ni jsou

-- kluzna ocelova nerez loziska guarder s mazaci drazkou

--- Kompletni vzduchotechnika na M120 od firmy INTRUDER (since 1994)
(nerez ocel hlava valce, nova tryska, protitlaka hlinikova hlava valce, chromovany valec lesteny, polykarbonovy pist)

---- ozubena kola INTRUDER , nerez ocel

pruzinu jsem nechal M90 (120 dam az si vsechno sedne), a taky jsem nechal puvodni trn, casem vymenim za loziskovy ocelovy)

dale -- nova baterka 8,4 v - 1900 ma/h (zatim spis vypada na reklamaci, takze pouzivam 9,6 v 2400 ale nema se to :-) )

no takze jak to strili ?

napred asi ale zacnu uplne od zacatku, puvodni baterka klekla prakticky okamzite takze jsem vzal 9,6 2400 ktera prosla trema akcema takze uz v ni moc stavy taky nebylo ale na testovani ok.

po prvnich vystrelech to litalo vsude do pici jen ne rovne (dost me prekvapilo ze to lita do stran :-) ) ale tak strilim strilim a postupne si to seda.. stacil jsem vystrilet asi jen 300 kuli na semi (auto s 9,6v je vrazda, 1200 rps je fakt az moc)... po asi 100 ranch si to zacalo sedat a do pici letela uz jen kazda pata sesta kule... po sestelovani hopu jsem sel dat vzdalenost no nebudu vas napinat... 60 - 70m to doleti.. 50 metru to dostreli (je to tou kvalitni vzducharnou), jenze moje nova 1900 mah baterka nejak nejde nabit a stara china taky ne.. takze ted nabijim znovu tu 9,6 a asi budu muset poridit novou nabijecku)

jinak podavani zasobniku stale stoji za hovno.. marui nutnost...

no a kolik me ta sranda stala ?

upgrade pajslu i s praci - 3880 kc
baterka nova - 495

3880 + 2850 + 495 = 7225 kc

za tyto prachy mam m 120 - 130 upgrade ve zbrani ktera vypada stejne jako marui s tim rozdilem ze marui v zakladu mustie na upgrade 120 - 130 vrazit stejny love jako ja.. rozdil je tedy neco kolem 5k... vysledek je ze ja mam mnohem vykonejsi zbran nez marui v zakladu.. srovnatelnou s GP za 11k ktera ma up 120 uz v zakladu .. porad tam je 3,5 k...

takze asi tak no...

jeste jsem teda nezapocital zasobnik marui 250 tocak (450kc) a kompletni novou kabelaz (200kc)

holt pokud vam staci cyma v zakladu je to ok .. jenze problem je ze vam stezi vydrzi 2-5 let.. lepsi je investovat hned nez pozdeji.. kdy se vam vsechno rozsype

dalsi update po skutecne akci prinesu..

jinak co jeste muj gun ceka bude Tight Bore hlaven (6,03 a nova silikonova hop komora , 640 + 600, 1200 ...) potom bude upgrade zcela kompletni
Návrat nahoru Goto down
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Sat Apr 14, 2007 6:51 pm

jo jinak kartovnou krabici to p o upgradu prostrelilo oboustrane :-) jako by tam ani nebyla.. a to tam je porad jen 90 brko :-)
Návrat nahoru Goto down
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Sat Apr 14, 2007 7:31 pm

UPDATE n 3.

takze ta xing xang nabijecka c k tomu davaji je strasny smejd... za prve nenabiji (takze sem asi zbytecne kupoval baterku), za druhe mi prave klekla a to sem s ni nabijel jen jednou.. takze tohle me ted trosku nasralo.. no neda se nic delat.. budu celou nedeli bez strileni.. ach jo.. misto abych strilel tak resim picoviny :-)
Návrat nahoru Goto down
xseja
Admin
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Sun Apr 15, 2007 10:29 am

Tak to je mazec
Návrat nahoru Goto down
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Sun Apr 15, 2007 3:35 pm

Takze se mi neco zesralo v elektrice.. vymena kabelaze - 200 kc.. .. jenze to je zaklad kterej na cyme proste musite vymenit hned.. jeste vedle lozisek ,... ani me to moc neprekvapuje .. mechanicky je dobra i v zakladu ale todle je proste normalni nesvar no _---
Návrat nahoru Goto down
AK47Nightmare
Amateur
Amateur

Poeet p?íspivku: 22
Registration date: 15. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Sun Apr 15, 2007 7:37 pm

Prinz Eugen napsal:
Takze se mi neco zesralo v elektrice.. vymena kabelaze - 200 kc.. .. jenze to je zaklad kterej na cyme proste musite vymenit hned.. jeste vedle lozisek ,... ani me to moc neprekvapuje .. mechanicky je dobra i v zakladu ale todle je proste normalni nesvar no _---
Čus zajímalo by mě kam jsi poslal to ak-čko na upgrade nebo na jaké stránce si našel ty věci co v něm máš dík.
Návrat nahoru Goto down
xseja
Admin
Admin

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Mon Apr 16, 2007 5:58 am

AK47Nightmare napsal:
Prinz Eugen napsal:
Čus zajímalo by mě kam jsi poslal to ak-čko na upgrade nebo na jaké stránce si našel ty věci co v něm máš dík.

airsoftgun?? nebo nejakej shop
Návrat nahoru Goto down
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Mon Apr 16, 2007 2:01 pm

chlapi uplne jinak.. nasel jsem pres myho znamyho nejlepsiho servisaka AEG zbrani v republice a to pana Pecolda, ktery je clenem half military airsoft teamu STB Brno.. zavolal jsem mu .. popsal muj problem a este ten samy den jsme si predali zbran a hned druhej den jsem to mel hotovy.. to stejny s elektrikou.. dal jsem mu to vcera a dneska si pro to jedu k nemu domu.. ty dily jsou za mnohem lepsi ceny.. napriklad loziska kluzna s mazaci drazkou nerez ocel stoji v ksefte (BAS) 750 a ja je mam novy za 450.. ozubeny kola.. 1500 ja je mam za 1100... je to znacka Guarder / Intruder shop... cela vzducharna byla v setu za 1,8k.. loziska 450, kolecka 1100... az budu davat 120 pruzinu az si ta zbran trosku sedne a zastrili se tak musim jeste vymenit trn za ocelovy s loziskem .. dalsi upravy budou tightbore hlaven (6,03) a novy silikonovy hop

Pecold je maniak kterej ma asi 6 aeg upgradovanych nehorazne.. ukazoval mi je a je to masakr.. udelal si kalacha jugoslavskou zastavu .. ma v ni 160 brko.. nebo ma m4 s kadenci 2400 ran za minutu (dal tam jinak zprevodovane kola a vysokootackovy motor..)

jako servisak je genialni protoze to miluje a nikdy vas neosere.. je to proste nadsenec jako BRNO :-)
Návrat nahoru Goto down
AK47Nightmare
Amateur
Amateur

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Mon Apr 16, 2007 2:06 pm

Prinz Eugen napsal:
chlapi uplne jinak.. nasel jsem pres myho znamyho nejlepsiho servisaka AEG zbrani v republice a to pana Pecolda, ktery je clenem half military airsoft teamu STB Brno.. zavolal jsem mu .. popsal muj problem a este ten samy den jsme si predali zbran a hned druhej den jsem to mel hotovy.. to stejny s elektrikou.. dal jsem mu to vcera a dneska si pro to jedu k nemu domu.. ty dily jsou za mnohem lepsi ceny.. napriklad loziska kluzna s mazaci drazkou nerez ocel stoji v ksefte (BAS) 750 a ja je mam novy za 450.. ozubeny kola.. 1500 ja je mam za 1100... je to znacka Guarder / Intruder shop... cela vzducharna byla v setu za 1,8k.. loziska 450, kolecka 1100... az budu davat 120 pruzinu az si ta zbran trosku sedne a zastrili se tak musim jeste vymenit trn za ocelovy s loziskem .. dalsi upravy budou tightbore hlaven (6,03) a novy silikonovy hop

Pecold je maniak kterej ma asi 6 aeg upgradovanych nehorazne.. ukazoval mi je a je to masakr.. udelal si kalacha jugoslavskou zastavu .. ma v ni 160 brko.. nebo ma m4 s kadenci 2400 ran za minutu (dal tam jinak zprevodovane kola a vysokootackovy motor..)

jako servisak je genialni protoze to miluje a nikdy vas neosere.. je to proste nadsenec jako BRNO :-)
Co kdyby jsi mi na něj dal kontakt?
Návrat nahoru Goto down
Prinz Eugen
Moderator
Moderator

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Mon Apr 16, 2007 2:29 pm

http://www.stb-brno.net/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=4&Itemid=50

uprimne receno nevim jestli porad bere zakazky.. mne ju vzal protoze jsem dostal jakoze dobrozdani od nasehospoelcnyho znamyho.. ale zkus to .. je to velmi prijemnej a zanicenej borec.. myslim si ze te neodmitne
.. jo a nightmare.. napis recenzi na tvoje guny Wink
Návrat nahoru Goto down
AK47Nightmare
Amateur
Amateur

PříspěvekPředmět: Re: Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47   Mon Apr 16, 2007 6:57 pm

Prinz Eugen napsal:
http://www.stb-brno.net/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=4&Itemid=50

uprimne receno nevim jestli porad bere zakazky.. mne ju vzal protoze jsem dostal jakoze dobrozdani od nasehospoelcnyho znamyho.. ale zkus to .. je to velmi prijemnej a zanicenej borec.. myslim si ze te neodmitne
.. jo a nightmare.. napis recenzi na tvoje guny Wink
No recenze bych napsal rad jenže neni třeba protože ji tady píšeš na uplně stejnou zbraň Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down

Stti (s) / Cyma CM 0.28, AK - 47

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 4Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
AIRSOFT :: Vaše Recenze :: Recenze - AEG-